Over I.Dance AcademyDSC 0120

Welkom bij I.Dance Academy.

Wij geven les in de Muzelinck te Oss. Verschillende dansstijlen passeren de revue. Een veilige leeromgeving staat centraal waardoor er lessen op maat zijn, rekening houdend met niveau en leeftijd. I.Dance Academy biedt dansers van alle leeftijden, ca. 2 jaar tot 50+, een kans.

De dansschool heeft als doel dansonderwijs te bieden van professionele kwaliteit. Zowel beginnend als gevorderde dansers ontwikkelen hun vaardigheden. Zij dansen uiteenlopende choreografieën in verschillende stijlen. Sfeer en uitdaging staan voor ons centraal.

Gevorderde dansers krijgen de gelegenheid om verder te groeien naar een hoger niveau met voldoende uitdaging. I.Dance Academy streeft ernaar de persoonlijke doelstellingen en creativiteit te stimuleren. Er is bij ons ruimte voor eigen inbreng.

Tevens werken we met selectielessen voor de leerlingen die graag optreden en wellicht een danscarrière voor ogen hebben. De dansschool kan auditietraining geven en leerlingen begeleiden in het groeiproces naar een dansopleiding.

Enthousiast? I.Dance Academy nodigt je graag uit om kennis te komen maken. Je kunt je hier inschrijven voor een proefles.